Ивелин Михайлов: Заплашват ме с икономическото и физическото ми унищожаване

Заканите идвали от партия "Величие"

01.07.2024 | 19:14 Редактор: Деси Николова
Ивелин Михайлов: Заплашват ме с икономическото и физическото ми унищожаване

Депутати от парламентарната група на "Величие" са заплашвали един от основателите на партията - Ивелин Михайлов, съобщи самият той.

"Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен. Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически", каза Михайлов.

На въпрос дали заплахите са идвали от техни депутати, или от други, Михайлов отговори: 

"Да, наши депутати го казват, можели да ми осигурят международна защита, да ми решат проблемите, хора, които до вчера са нямали един лев, ще решават проблеми за милиони", разясни съоснователят на "Величие"

"Заплахи за мен предимно са, че ако не нещо не се е случило както те го искат, ще бъда унищожен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия", каза Ивелин Михайлов.

Той допусна, че депутати от "Величие" биха гласували в подкрепа на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да се случи с третия мандат.

"Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН. И ако те решили да ги послушат, да променят - вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв начин имат някаква договорка", каза Михайлов, цитиран от БНР.

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 1
km
преди 2 дни
Специялен поздрав за умниците, гласували за величие хахахахахахаха.Само Възраждане бе, набийте си го в главите! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Бонго Бонго
преди 2 дни