България изпраща 20 огнеборци в Гърция заради пожарите

Съвместната мисия се организира за трета поредна година

30.06.2024 | 14:40 Редактор: Толя Стоянова

Заради пожарите в Гърция България изпраща пожарникари. От Благоевград към южната ни съседка се отправиха двайсет души, които ще се включат при нужда в борбата с огнената стихия. Съвместната мисия се организира за трета поредна година, като до момента оценката за българските служители е отлична.

Тази година към групата се присъединяват и двама души от Аварийната група за спасяване от Столичната община, които също ще бъдат в ролята на пожарникари. Групата ще остане в Гърция един месец, след което ще заминат нови двайсет български служители.

"Нашият екип ще бъде разположен на летището в Солун. Изпращаме двайсет служители, като те ще бъдат разделени на две групи. Сега отива първата група, в средата на следващия месец ще направим ротация и ще отидат отново двайсет", каза гл. комисар Александър Джартов.


1
0 rate up comment rate down comment 0
ELENA12
преди 1 ден
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com Сигнализирай за неуместен коментар