Helpbook: Вода като тиня тече от чешми в габровски квартали

Домакинства са принудени ежедневно да отпушват филтрите

20.06.2024 | 17:02 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Вода като тиня тече от чешми в габровски квартали

С разнообразни проблеми се сблъскват потребителите на платформата Helpbook.info, както е видно от сигналите, които ни изпращат.

Домакинства в Габрово са принудени ежедневно да отпушват филтрите на чешмите си и казанчетата на тоалетните си, тъй като по водопровода тече не вода, а тиня.

"От доста време в кв. "Дядо Дянко" (бул. "Трети март" 15) тече ужасна вода. През ден сутрин отвиваме филтрите на чешмите и казанчето в тоалетната. Запушени са от пясък и боклуци. Това оказва лошо влияние и на други уреди в дома. Тази вода използваме за цялото си домакинство. Много моля да се вземат незабавни мерки за чистотата на водата. Друг въпрос, който имам, е къде може да се даде вода за проба?", пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал  в платформата на Investor Media Group.

Снимка: Helpbook