Фандъкова: Рая Назарян е достоен кандидат за председател на НС

Надеждата ми е политическите сили да проявят отговорност, заяви бившият кмет на София

19.06.2024 | 08:52 Редактор: Толя Стоянова
Фандъкова: Рая Назарян е достоен кандидат за председател на НС

Преди старта на пленарното заседание Йорданка Фандъкова от ГЕРБ-СДС обеща, че ще работят със същата отговорност, както в Столична община.

"Надеждата ми е политическите сили да проявят отговорност, да са чули много добре хората в кампанията, в която ни дадоха жълт картон", каза още тя на влизане в сградата на парламента, придружена от Георги Георгиев, който също беше част от ръководството на "Московска" 33.

Според Фандъкова номинацията на Рая Назарян, която лидерът на партията Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ ще направи за председател на Народното събрание, е достойна.

"Рая Назарян е изключително качествен и достоен кандидат. Не виждам причина да не подкрепят такава стойностна кандидатура, освен тясно политически сметки", каза още бившият кмет на София.

От своя страна Георгиев допълни, че е време за отговорност. "Хората очакват от нас резултати", каза новоизбраният депутат.

Той също определи Рая Назарян като достойна кандидатура и изрази очаквания, че тя ще получи необходимата подкрепа в пленарната зала.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)