Английски турист падна от тераса на хотел в Равда, лекари се борят за живота му

Той е вечерял със съпругата си, която за малко влязла в стаята да нагледа децата

11.06.2024 | 12:55 Редактор: Елеонора Танева
Английски турист падна от тераса на хотел в Равда, лекари се борят за живота му

Инцидент в Равда. Английски турист е паднал от тераса на третия етаж на хотел в курорта. Установено е, че той пристигнал в България със семейството си. По данни на 38-годишната му съпруга двамата вечеряли на терасата на хотелската си стая, разположена на третия етаж, когато тя влязла в помещението, за да види спящите им деца. Излизайки констатирала, че мъжа ѝ паднал от терасата и алармирала полицейските служители.

44-годишният англичанин е настанен за лечение в отделение "Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас, с разкъсване на слезката, с опасност за живота.

Работата по случая продължава, ще се проверява дали съпрузите не са консумирали голямо количество алкохол преди инцидента.

Това е втори подобен случай, след мистериозния полет на семейство холандци в Слънчев бряг. Двамата загинаха, след скок от седмия етаж на терасата на хотел преди десетина дни. Пробите на нидерландците за употреба на наркотици и алкохол още не са готови, казаха от полицията. В стаята им били намерени бутилки и таблетки, чийто състав трябва да се установи, пише "Труд".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)