Рокери форсират мотори, ежедневно тормозят жители на столичния "Люлин"

Платформа Helpbook ни дава шанс за реакция, пишат наши читатели

13.05.2024 | 16:41 Редактор: Анисия Иванова
Рокери форсират мотори, ежедневно тормозят жители на столичния

Всички знаем, че от пролетта започва мото сезона за рокерите. Но наред с техния адреналин, моторите и шумът им вдигат адреналина и на околните. По този повод получихме сигнал от столичния ж.к. "Люлин" в платформата на Helpbook.info с молба общината да вземе мерки.

"Спирката на тролейбус № 7, посока Община "Люлин", заведение за хранене - собствениците са рокери.

Паркирането на тротоара до спирката е по-малкият проблем. Всеки ден поне по 4-5 пъти техните мотори се форсират на максимални обороти, при всяко тръгване или пристигане от и до обекта. Това, умножено по 2-3 мотора, се превръща в един огромен тормоз за околните блокове, още повече, че самото работно време е 12 часа през деня...!

Жителите сме предимно възрастни хора и няма как да се ангажираме поименно, но тази платформа, определено ни дава шанс. Надяваме се сигналът да бъде проверен и да има намеса от страна на властите", пишат нашите потребители.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС