От HelpBook: Родители пият бира и зяпат телефони, а децата им трошат

Редовно получаваме сигнали за потрошени съоръжения в паркове и площадки

13.05.2024 | 21:33 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Родители пият бира и зяпат телефони, а децата им трошат

Редовно получаваме сигнали за потрошени съоръжения по паркове и детски площадки. В платформата на Helpbook.info в  поредния такъв наш потребител описва възмутителното поведение, което наблюдавал:

"В парк “Хиподрума” се наблюдава вандалско поведение от подрастващите деца, придружени от техните родители, които по никакъв начин не реагират, защото са заети да си пият бирата и да си зяпат телефоните.

Наскоро се поставиха две чешми, децата пред родителите си ги блъскат (чупят), да не говорим какво е на спортната площадка, никой не може да тренира - там е още по-зле, бебета и малко по-големи деца блъскат уредите, пречат на трениращите, да не говорим как висят по лостовете, където малко дете работа няма, освен ако няма някой от родителите, който да му показва какво точно се прави, там - такива няма. Това нещо се случва пред родителите им! Има си детска площадка! Която е празна", оплаква се нашият потребител.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: БГНЕС