Посрещането на 2015 в Пловдив

01.01.2015 | 13:00
Посрещането на 2015 в Пловдив

Пловдивчани посрещнаха НГ на площад „Ст. Стамболов“ с DJaneKoki и DJSilver, немската група DJSeream, фолклорен ансамбъл „Тракия“, Криско, Деси Тенекеджиева и на пл. „Съединение“ с група диджеи.

Десетки сигнали за припаднали и ранени в новогодишната вечер в Пловдив, съобщава кореспондентът ни Илиян Великов Тежко алкохолно натравяне получи 18-годишен младеж. Той припадна секунди, след като удари полунощ. Наложи се намесата на екип на спешна помощ и полицията.
 
Младежът получи гърч в линейката, докато лекарите му оказваха първа помощ. След като беше стабилизиран, втора линейка пристигна пред общината, за да го откара в болница, където му бе направена промивка на стомаха.

18-годишният ученик е празнувал заедно със свои приятели на площада, но е препил, преди Криско да излезе на сцената, разказаха негови близки. Появата на рап певеца изгони половината от пловдивчаните, събрали се на площада пред Общината.

На Нова година в Пловдив бяха дежурни 15 екипа на Бърза медицинска помощ. Сигналите при тях валяха всяка минута. Има и сигнали за пожари от използвани пиротехнически средства, подадени в пожарната.