fallback

Опашки за козунаци в София, най-предпочитаният остава натуралният

Важен показател е да се къса на конци

03.05.2024 | 18:36 Автор: Деси Николова

Въпреки дъжда, опашки се извиха пред голяма част от пекарните в София за пресен козунак за Великден. Най-предпочитан е натуралният. 

В търговската мрежа се предлагат различни разновидности - с шоколад, с бадеми, с локум, със стафиди. Какъвто и да е, един от най-важните показатели за качествения козунак е да се къса на конци.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

fallback
Още от България
fallback