БДЖ пусна по-рано билетите за празниците

От 10 декември до 5 януари ще се извършва предварителна продажба на билети във всички железопътни гари и бюра

10.12.2014 | 15:16 Редактор:
БДЖ пусна по-рано билетите за празниците
БДЖ пусна по-рано билетите за празниците

БДЖ пуска по-рано билетите за Коледните и Новогодишните празници, съобщават от компанията. Ot 10 декември всеки, който пожелае може да си закупи предварително билет за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин Холдинг БДЖ ЕАД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 27 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 10-и декември до 5-и януари 2015 г.

Предвижда се да бъдат осигурени и допълнително вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната, съобщават от железопътната компания.

Националният железопътен превозвач напомня на своите клиенти, че за определени влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътуване.