Хекимян скочи на ПП-ДБ и ги обвини в "неможене": Идва криза в градския транспорт

"Кметът Терзиев да покаже, че е лидер", призова общинският съветник

09.01.2024 | 16:26 Редактор: Искра Ангелова
Хекимян скочи на ПП-ДБ и ги обвини в

Зад една мнима криза с боклука ПП-ДБ и "Спаси София" крият неспособността си да управляват кризите в града. Това каза на брифинг в Столичната община общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Според него коалицията не знае как да реши проблемите на града и се опитва да прехвърли върху другиго своето "неможене".

"Утре ни очаква нова криза със столичния градски транспорт заради липсата на средства за увеличение на заплатите на работещите в сектора.Може да последват стачки, блокиране на градския транспорт в София", предупреди още той, цитиран от "Фокус".

Той бе категоричен, че зад една мнима криза за боклука, която може да се случи след три години, може и да не се случи, се вижда прикритие на големите проблеми.

Хекимян припомни и неразчистените клони на много места в града след големия сняг през ноември. "Не бяха ли те хората, които не приеха план-сметката за общината?", попита той, като визира отново ПП-ДБ и СС.

"Кметът Терзиев да се събере в себе си, да вземе решение, да покаже, че е лидер, и да намери мнозинство за всеки един от проблемите, които той декларира, че иска да реши. Това е отговорното поведение на спечелил изборите", призова общинският съветник.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


2
0 rate up comment rate down comment 0
Стойка
преди 6 месеца
Страшно ще става от некадърни управници Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Антон
преди 6 месеца
Неможене е много точна дума в случая. И много точно описва ПП-ДБ. Сигнализирай за неуместен коментар