fallback

Ромското население в столичния "Разсадника" образува сметища

В Helpbook отново ни алармираха за проблем в София

26.08.2023 | 06:45 Автор: Анисия Иванова

В платформата на Helpbook.info отново ни алармираха за сметищата, който никнат в градовете. Ето какво писа потребител от София:

"Хора от малцинствата ежедневно изхвърлят нерегламентирано отпадъци с големи размери, строителни материали, стари мебели, автомобилни гуми и др. около контейнерите за боклук на ул. "Позитано" и ул. "Доктор Калинков" в кв. "Разсадника", което възпрепятства преминаването по тротоара (който и без това е подходящ единствено за непълни хора) и паркирането в близост.

Отпадъците заемат вече част от пътното платно на места и това се превръща във всекидневна картина за живущите. По тези и други улици от квартала също преминават каруци, които пренасят множество боклуци, част от които попадат на пътя, тъй като не са закрепени.

Има масово недоволство от невъобразимата сметна маса, която не се отстранява с дни. Молим да се вземат мерки", се настоява в сигнала.

В подкрепа на сигнала са изпратени снимки, които потвърждават написаното.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

fallback
Още от България
fallback