Сидеров: Българите разбиха сценария на изборите

По думите на лидера на „Атака“ било предвидено партията му да не влезе в НС, за да има ГЕРБ пълен комфорт

27.10.2014 | 16:49 Редактор: Мариета Иванова
Сидеров: Българите разбиха сценария на изборите

пълен комфорт, смята лидерът на партията Волен Сидеров.

Битката на „Атака” е последователна и неотклонна, тя е да защитава интересите на унижените и оскърбени българи, отсече той при откриването на 43-то Народно събрание.

Сидеров разказва и виц: Питали Радио Ереван кои са повече от китайците? Мераклиите- отговорило вездесъщото радио. "Тези три седмици видяхме толкова много мераклии за власт, че веднага възниква въпросът- а могат ли", запита лидерът на националистите.

"Когато искаш, трябва да можеш. Ако един мъж страда от еректилна дисфункция, и най-красивата жена не може да му помогне. Остава само желанието. Ако политически лидер и партия страдат от програмна дисфункция, ако нямат смелост за правилна пробългарска и пронародна политика, и най-любезните преговори, както и най-услужливите медии не могат да им помогнат", отбеляза Сидеров.

„Преобладаващото мнозинство не са банкерите. Огромната част от българския народ живее зле. Вече действаме и затова сме готови, внесли сме в деловодството 43 законопроекта. Те се отнасят до най-важните въпроси на българския народ”, заяви Сидеров.

Той отново пресметна, че в парламента има 49 партии, освен „Атака”.

„Защо когато бяха на власт, не подобриха живота на българите, а го влошиха? Този въпрос ще се стоварва от тази трибуна редовно. Ние ще го задаваме редовно. Ще бъдем във функция на коректив”, увери Волен Сидеров.

Той поиска от посланиците на страните от ЕС,които присъстват на тържественото заседание на НС, да предадат на лидерите си да прекратят санкциите срещу Русия заради конфликта й с Украйна.

Сидеров подчерта, че е крайно време държавите-членки на ЕС да започнат собствена политика на собствените си държави.

„Достойните народи на държавите в Европа заслужават достойни лидери. За съжаление, сегашният ЕС не дава такава политика, той трябва да бъде разтурен. Сега това не е така и този ЕС не работи за европейските народи, а против техния интерес”, каза още Волен Сидеров.