fallback

Ежедневно нападение над деца от безстопанствени кучета във Варна

Helpbook: Моля за адекватна намеса

07.07.2023 | 17:19 Автор: Анисия Иванова

В платформата на Helpbook.info получихме обезпокоителен сигнал за ежедневно нападение над деца от безстопанствени кучета. А мястото на действие е в район "Младост" във Варна.

"От седмица децата ми се оплакват от ежедневно гонене и лаене от глутница кучета, която се е заселила във "Възраждане" 4. Обърнахме внимание децата да не дразнят животните, но до снощи. Три деца бяха заобиколени от няколко от кучетата и само бързата намеса на възрастен успя да измъкне децата. Те се страхуват да излязат и да ползват игрището и площадката. Районът, в който са кучетата, е карето на блоковете 74, 79, 80 и 82. Стоят в храстите около контейнерите за боклук и когато видят хора се спускат да лаят и хапят. Моля за адекватна намеса. Не искаме да се разправяме с животните по друг начин. Вярвам, че съществуват по-цивилизовани методи за борба с агресивните кучета", пише нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

fallback
Още от България
fallback