fallback

В Puls.bg съветват как да укрепим детския имунитет

Форум "Детско здраве" ще се проведе на 11 октомври, събота, в Intrer Expo Center, от 10:00 ч

09.10.2014 | 17:30 Автор: Ирина Георгиева

Още по темата

Честото боледуване на децата може да се предотврати със засилването на имунитета им. Как обаче, той да бъде подсилен, ще стане основна тема на форум между водещи български специалисти и родители, която организира Puls.bg.

Ето и основните акценти, върху които ще се спрат специалистите:

1. Какви са особеностите на детския организъм и правилата, които трябва да спазваме, за да се гарантира добро здраве на детето? Могат ли родителите да предприемат мерки в случай на риск от заболяване или при често боледуване на детето?

2. В панела "Как да укрепим детския имунитет, тема на форум "Детско здраве"?" педиатрите ще разгледат някои работещи съвременни методи за избягване на честите неразположения на организма и предотвратяване на отсъствията от детското заведение и работа.

3. Не подминаваме и една от най-горещите теми през последното десетилетие сред родителите – ползата и рисковете при ваксинопрофилактиката, като започваме от въпроса какво представляват ваксините.

4. Условието, за да е драво детето и силни защитните му сили, е о да бъде хранено правилно. В тази тема форумът ще засегне въпроса от какви храни и хранителни вещества се нуждае детето, за да се изгражда организмът му правилно и не се залагат заболявания, разпространени в съвремието.

Цялата статия - четете в Puls.bg.

Форум "Детско здраве" ще се проведе на 11 октомври, събота, в Intrer Expo Center, от 10:00 ч. За шестте часа, които са залегнали в програмата, родителите на деца от яслена до начална училищна възраст ще получат съвети от лекари и други специалисти относно ефективните мерки за укрепване на детския организъм срещу различни инфекции. И най-важното е, че родителите ще могат да задават въпроси, свързани със здравето на детето.

fallback
Още от България
fallback