fallback

Сигнал от Helpbook: Незаконна търговия на пътя на мляко и храна

Не се колебайте, при нужда подайте сигнал в платформата

11.04.2023 | 21:22 Автор: Анисия Иванова

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал от село Долни Пасарел край София. "В центъра на селото 4 дни от седмицата към 8:30 ч. идва жена да продава прясно мляко, исках да си купя, но все пак поисках документ дали млякото, което предлага, се проверява по някакъв начин, след което държанието ѝ стана грубо и ми каза, че ако не ми харесва, да не купувам. Автомобилът спира на площада на селото", става ясно от сигнала.

Подобен сигнал получихме и за с. Филипово, област Благоевград. "Всеки петък между 16:30 и 17:00 ч. се провежда незаконна и нерегламентирана търговия на всякакъв вид хранителни стоки от бял бус. Продажбата се провежда 15 минути с цел избягване на проверка", пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

fallback
Още от България
fallback