Цените по морето падат от 1 септември

Хотелиерите масово свалят цените

31.08.2014 | 12:08 Редактор: Ирина Георгиева
Цените по морето падат от 1 септември
Цените по морето падат от 1 септември

Въпреки че слънчевите дни край морето вече са преброени, по-евтино море очаква решилите да почиват в края на сезона. Хотелиерите масово свалят цените. Не само по родното Черноморие, но и в южната ни съседна Гърция отстъпките стигат до 50%.

Ако сте сред тези, решили да почиват в края на сезона – морето вече е по-евтино и у нас, и в чужбина. Хотелиерите масово прибягват до понижение на цените по родното черноморие, а също и в съседна Гърция, като отстъпките стигат до 50 на сто.

Първата вълна с отстъпки беше направена още след средата на август, когато цените паднаха с около 10%. Така например стая в 4-звезден хотел all inclusive вече ще струва около  100-120 лева, а в 3-звездните хотели цените са около 90 - 100 лева.

Част от семейните  хотели вече са свалили цената на нощувката до 15 лева за вечер. Петдневен пакет в тризвезден хотел, с осигурени закуска и вечеря, през септември  може да ни струва не повече от 200 лева.

Очаква се в края на сезона времето да е подходящо за плаж поне до 10 септември, имайте предвид обаче че температурата на морската вода постепенно започва да се понижава и е в интервала 20-24 градуса.