fallback

От Helpbook: За 4-та година пускам един и същ сигнал, общината не реагира

Молбата е за възстановяване на тротоар в София

18.11.2022 | 23:10 Автор: Анисия Иванова

В платформата на Helpbook.info за пореден път ни писа потребител от София.

"За 4-та година подред пускам един и същ сигнал и до момента работата дори на половина не е свършена. Става въпрос за тротоар в Красно село, водещ към блок 209 на улица "Ладога" 3. Миналата година след поредния сигнал общината започна действия, но по направата на съседния тротоар и паркинг до блок 207, но така и не довърши тротоара, а го остави на чакъл. А тротоарът, водещ към блок 209, остана непокътнат. На снимките, които ще приложа, ще видите как дори камиони спират и рушат тротоара, който при дъжд става неизползваем или поне с голям риск да се прибереш целия в кал.

Моля, да се вземат мерки да се оправи най-накрая тротоарът и да се поставят кашпи или антипаркинг съоръжения, за да не паркират коли и камиони. Също така би било хубаво и този 30 метров тротоар да се мете", пише в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

fallback
Още от България
fallback