fallback

Разрушен тротоар в Драгалевци, майки с колички вървят по шосето

В Helpbook получихме поредния сигнал за неподдържана инфраструктура

16.09.2022 | 12:55 Автор: Анисия Иванова

В платформата Helpbook.info получихме поредния сигнал за неподдържана инфраструктура. Този път мястото е разрушен тротоар в кв. "Драгалевци", между комплекс "Водолей 2" (бул. Черни връх 185) и комплекс Черни връх 189 Г, непосредствено след пешеходната пътека срещу стадион "Драгалевци".

"От месеци насам тротоарът е в окаяно състояние, нарушен от преминаването в близост на тежки строителни камиони. В момента по тротоара е абсолютно възпрепятствано преминаването на детски колички, като това налага излизането на майките с колички на пътното платно, което застрашава живота и безопасността им (визирам и себе си в това число). Съвсем скоро няма да е възможно изобщо преминаването на пешеходци, дори и без колички, и други превозни средства. Моля за незабавни мерки преди зимния сезон, когато снегът и влагата ще доразрушат и малкото останал асфалт в този участък. Надявам се да разгледате сигнала ми с необходимото внимание и приоритет", пише нашият потребител в платформата.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback