fallback

Липсва маркировка на натоварен и опасен столичен булевард

Добре е да се забрани влизането по трамвайните линии при движение от бул. "Джеймс Баучер" към бул. "Черни връх"

26.07.2022 | 23:20 Автор: Анисия Иванова

На фона на поредните жертви по пътищата това лято наши читатели изпращат сигнали за липсваща маркировка в София. В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за натоварен столичен булевард, близо до който стана една от най-тежките катастрофи в столицата и загинаха две млади жени.

"Изцяло липсва пътна маркировка по бул. "Джеймс Баучер" и на кръстовището с бул. "Черни връх". Не е ясно колко платна има, в каква посока са и къде са местата за паркиране в "зелена зона". Често в кръстовището превозни средства заемат насрещно платно при движение от бул. "Джеймс Баучер" към бул. "Черни връх" посока "Кошарите". Добре е да се забрани влизането по трамвайните линии при движение от бул. "Джеймс Баучер" към бул. "Черни връх" посока "Кошарите". Стават доста предпоставки за ПТП, защото при навлизане в бул. "Черни връх" превозните средства стъпват върху забранена маркировка и образуват 2-ро платно, което е забранено заради пешеходната пътека", пише нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback