fallback

Нови ремонти ще затруднят движението в София

Реорганизация на движението заради ремонта на бул. Ботевградско шосе

06.07.2014 | 13:50 Автор: Ирина Георгиева

Нови ремонти ще затруднят движението в София. Реорганизацията ще засегне бул. „Ботевградско шосе“ от ул. „Летоструй“ до Околовръстния път. 

От Столична община съобщиха, че се въвежда временна организация на движението за ремонт на южното пътно на бул. „Ботевградско шосе“ от ул. „Батареята“ до Околовръстен път – Етап 3.

От 8 часа на 7 юли до полунощ на 31 юли се забранява влизането на превозни средства по южното платно на „Ботевградско шосе“ в участъка между ул. „Батареята“ и Околовръстен път. Автомобилите ще се движат в северното платно на булеварда в същия участък.

Пътниците на градския транспорт ще могат отново да използват автобусни линии № 78 и 119, тъй като постоянните им маршрути ще бъдат възстановени.

Автобус № 14 в посока село Кривина ще се движи по маршрута си по бул. „Ботевградско шосе” до разклона за Кремиковци и надясно по изградената връзка към с. Кривина и по маршрута си до гара Искър. В посока Автостанция Изток маршрутът е без промяна.

От 04.30 часа на 7 юли до 24.00 часа на 31 юли се измества съществуващата автобусна спирка „Кантона” от южното в северното пътно платно на бул. „Ботевградско шосе”.

 

fallback
Още от България
fallback