Наградиха служителите на НСО, пазили Кирил Петков в Киев

Те бяха отличени с хладно оръжие

01.06.2022 | 12:20 Редактор: Елеонора Танева
Наградиха служителите на НСО, пазили Кирил Петков в Киев

Наградиха служителите на НСО, които придружиха премиера Кирил Петков в Украйна.

Началникът на Националната служба за охрана бригаден генерал Емил Тонев отличи служители по охраната за проявен изключителен професионализъм при изпълнение на високорискова задача за осигуряване на безопасността на охранявано лице в зона на конфликт през април 2022 година, информират от службата за охрана.

Във връзка с професионалното и отговорно изпълнение на служебната задача служителите по охраната бяха отличени с хладно оръжие.

С грамоти за конкретен съществен принос при изпълнение на служебните задължения началникът на НСО отличи служителите, обезпечили логистичното осигуряване, координацията с институциите и оперативното взаимодействие с партньорските служби за безпрепятственото осъществяване на задачата.

Бригаден генерал Емил Тонев даде висока оценка на подготовката на служителите и изрази благодарност за проявените от тях  професионализъм, хладнокръвие и точна тактическа преценка.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Дъл туй им работата ,какви награди . Кой ги наказва като нарушават законите тези "отлични охранители " . Интересно как щяха да го защитят ако ония бяха пуснали рекета -комплексари Сигнализирай за неуместен коментар