Борисов: Правителството в България рекетира хората

"ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков", посочи лидерът на партията

16.04.2022 | 12:20 Редактор: Жаклина Иванова
Борисов: Правителството в България рекетира хората

В България има политически рекет. От правителството към хората. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов подчерта, че е скандализиран от вчерашното изявление на външния министър Теодора Генчовска, която изнесе пред депутатите информация, че премиерът Кирил Петков води своя собствена външна политика по въпроса за Република Северна Македония.

"Това, което каза г-жа Генчовска, навсякъде по света води до падането на правителството. Петков води външна политика срещу националния интерес на България", подчерта лидерът на ГЕРБ.

Той припомни думите на външния министър и председателя на Смесената историческа комисия, които са заявили, че няма никакъв напредък.

В същото време, Петков твърди точно обратното - огромен напредък. На него не му е за пръв път да лъже, добави Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Скандализирани сме от изявлението на Генчовска за РСМ, ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков", категоричен е той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 1
Schopenberg
преди 2 години
Борисов продължава да затъва в посредствено-провинциалната си простащина и безполезност. Амортизиран, дебел ***, отпаднал от обществения интерес, като изоставен на улица в Банкя вартбург. Сигнализирай за неуместен коментар