fallback

Ремонтът на кабинета Орешарски

04.06.2014 | 18:25

 

Министър на околната среда и водите може да стане Станислав Анастасов, който е една от силните кандидатури, не е утвърдена окончателно, съобщава БТА, цитирайки министър-председателя Пламен Орешарски.

В парламента Орешарски отговори на въпрос за предложението на ДПС Анастасов да заеме мястото на Искра Михайлова, избрана за евродепутат.

"Новите министри се избират както старите", каза Пламен Орешарски и допълни, че това ставало "с много предложения и анализ на качествата", но трябва да бъдат одобрени от него.

Орешарски коментира и вота на недоверие - във видеото.

 

 

"Въпросът с дълбочината на промените в кабинета е по-скоро следствие от идеята за хоризонта, който стои пред него. Утре ще говорим по тези въпроси. Ще ви изненадам минимум с толкова ясни и конкретни отговори, които да са ясни на всички - коалиционни партньори, външни анализатори и на вас /пресата/", заяви в НС председателят на ДПС Лютви Местан.

 

Местан с коментар за ремонта на кабинета - във видеото.

 

Станислав Анастасов е от Стара Загора, на 31г., завършил е „Информатика” в Техническия университет – Мюнхен, Германия и „Стопанско управление” в СУ „Св. Климент Охридски”. Вицепрезидент е на Младежкия Либерален Интернационал IFLRY, владее английски, немски, руски и сръбски и на изборите за европейски депутати бе номер 6 в бюлетината на ДПС.

fallback
Още от България
fallback