Helpbook: Системно паркиране върху тротоар в центъра на София

Мястото не е очертано за тази цел, колата пречи на трафика

04.03.2022 | 20:50 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Системно паркиране върху тротоар в центъра на София

В платформата на Helpbook.info отново получихме сигнал за системно, нагло паркиране върху тротоар в района на Женския пазар в София.

"Всеки делничен ден на адрес бул. "Стефан Стамболов" 27 се паркира автомобил на място, което не е очертано за тази цел. Това се случва в часовото време около 17.30-18.00 ч. и автомобилът си остава там цяла вечер! Това е системно нагло паркиране на живущ на този адрес! През почивните дни автомобилът се паркира и в друго часово време през деня. На въпроса защо паркира върху тротоара и част от пътното платно ми беше отговорено, че там му е удобно и близо до входната врата! Това се случва в центъра на столицата на оживено от пешеходци място. Всяка вечер автомобилът за сметосъбиране преминава с особено внимание, защото платното е една лента", пише нашият читател.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК