Пътят между селата Гагово и Паламарца е в окаяно състояние от години

Сигналът е насочен към община Попово

27.12.2021 | 09:17 Редактор: Теодора Патронова
Пътят между селата Гагово и Паламарца е в окаяно състояние от години
Пътят между селата Гагово и Паламарца е в окаяно състояние от години

Наш зрител подаде сигнал в платформата ни helpbook.info за окаяно състояние на пътя, свързващ селата Гагово и Паламарца. Той разяснява, че въпросният път се ползва ежедневно поне два пъти от училищен автобус и автомобили на фирмите снабдителки на търговските обекти.

По думите му, през последните години не е правен и минимален ремонт на пътя, освен запълване на няколко дупки. Той обяснява, че основата му е запазена, но асфалтовото покритие на места е отнесено.

Нашият зрител подчертава, че най-лошата част на пътя се намира в близост до гробището на с. Паламарца. Той допълва, че участъкът не е бил включен за рехабилитация, когато такава е била направена на пътя, свързващ Попово с центъра на Паламарца през 2007 година.

Според него дори известен авариен точков ремонт би решил проблема понастоящем. Такъв вид ремонт едва ли би отнел сериозни средства. Същевременно с малко разход ще се постигне добър ефект, допълва още нашият зрител. Сигналът е насочен към община Попово, които се надяваме да се заемат с ремонта на пътя възможно най-скоро.

Снимка: Helpbook.info

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК