От Helpbook: След ремонта никой не извози строителните отпадъци

Наш потребител изпрати снимки за състоянието на тротоар и улица в Шумен

24.11.2021 | 15:27 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: След ремонта никой не извози строителните отпадъци
От Helpbook: След ремонта никой не извози строителните отпадъци

Масова практика прави впечатление от постъпилите сигнали в Helpbook.info е след извършване на ремонтни и изкопни дейности неизвозването на строителни отпадъци и разрушени участъци в цялата страна.

Наш потребител изпрати снимки за състоянието на тротоар и улица в град Шумен след асфалтиране: "Ремонтът беше направен добре и всички живущи се радваха и бяха доволни. В края на миналата седмица отново са извършвани ремонтни дейности, като са оформени и циментирани основите около дърветата на тротоарите. За съжаление вече почти една седмица стоят строителните отпадъци - изрязан асфалт, цимент и пръст. При първите дъждове тези отпадъци ще започнат да се стичат по тротоара и платното и ще замърсяват новата настилка. Ще създават също и проблеми за подхлъзване или спъване на пешеходци особено в тъмната част на денонощието. Би следвало изпълнителят на ремонта да почисти тези отпадъци и да ги извози на определените за това места.", пише още в сигнала.

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК