Съботата започва с минусови температури, слънцето ще повиши градусите до 15°

Времето е чудесно за разходки и в планините

13.11.2021 | 07:52 Редактор: Елеонора Танева
Съботата започва с минусови температури, слънцето ще повиши градусите до 15°

Очаква ни слънчева събота. Утрото на места започва с отрицателни температури, преди обяд на отделни места в низините ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток. Максималните температури ще бъдат предимно между 10° и 15°, в София около 13°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 7°, показва прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Над Черноморието ще е преобладава слънчево време. Преди обяд на места ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 13°-14°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Поплавски
преди 2 години
Атмосферните температури са подходящи за сезона от годината,но неграмотното им показване от страна на някои "синоптици",често обърква зрителите,дори на най гледаните телевизии. Системно, небрежно се отнася към работата си т. нар. от колегите си,Стаси. Нови нейни колеги и колежки от конкурентните телевизии,днес спокойно работят с картата,поглеждайки към аутокюто от време навреме. Това е положението. Сигнализирай за неуместен коментар