Карадайъ: Имаме президент, на когото му дърпат ушите пред камерите

Лидерът на ДПС разкритикува управляващите за Ковид кризата

03.11.2021 | 10:38 Редактор: Елеонора Танева
Карадайъ: Имаме президент, на когото му дърпат ушите пред камерите

Днес сме призвани да зададем новата посока в нашата Родина България. Дошло е време за нов етап от развитието на демокрацията - етап, в който избираме кандидатите по техните качества, както прави модерна Европа.  Това заяви кандидатът за президент на ДПС Мустафа Карадайъ на среща със симпатизанти в Асеновград.

"Създателите на Конституцията много ясно са определили ролята на президента. Но, за съжаление, видяхме президент, на когото му дърпат ушите пред камерите. И президент, който съзнателно нарушава Конституцията и влиза в междуличностни битки, които прерастват в институционални войни и водят до криза на държавността и демокрацията", каза лидерът на ДПС.

Той разкритикува управлението на пандемията, което не давало резултат.

"В 85-милионна Турция смъртните случаи са 200, в 7-милионна България - над 300. Смъртните случаи на милион в Турция са 800, в България 3 500. Това са техните взети мерки - първи по смъртност сме в Европа и света", коментира Карадайъ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Федотов
преди 2 години
КАРАдайъ,заедно с маската си, монтирай и много фин филтър,за да не ломотиш простотии. Натъртваш на думите Родина,България,защото си гузен. Държавата ни няма нужда от измислени посоки! Не споменавай името на най ортодоксалният,на чистият българин,обичан и тачен от над 70% от българското общество,за да си правиш реклама сред избирателите си,които вече се "преливат"в истинските партии,където преобладават истинските родолюбци. Сигнализирай за неуместен коментар