fallback

Интересно време ни очаква до края на седмицата

Максималните температури днес ще бъдат от 21 до 26 градуса

09.09.2021 | 07:10 Автор: Тодор Петров

Минималните температури за днешния ден са от 8 до 13 градуса, по Черноморието - 15-16. Преди обед краткотрайни мъгли ще се стелят над Черноморието, на запад ще бъде слънчево. Следобед ще има облаци и превалявания над западните и над южните райони.

Максималните температури в населените места ще бъдат от 21 до 26 градуса, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева. Над планините облачността ще бъде значителна, повече следобед. Над Рила и над Пирин ще превали слабо. 

По Черноморието ще има разкъсани облаци. Следобед по южното ни крайбрежие ще превали. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 23 до 25 градуса. Морската вода е с температура от 23 градуса по северното крайбрежие, до 25 градуса по южното.

Над Балканите от изток ще продължава да прониква хладен въздух, увлечен от циклон с център над Бяло море. Над Южна България ще има повече облаци и превалявания. В петък ще превалява над Южното Черноморие и ще започне постепенно затопляне.

В събота преди обед ще има повече облаци над северните райони, а следобед над южните, но без валежи. В неделя ще бъде топло за сезона с купести облаци, следобед над планините от западната част на страната. В понеделник ще вали над Югозападна България.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback