Храстите край столично училище са се превърнали в обществена тоалетна

Потребител алармира за проблема в платформата HelpBook

20.08.2021 | 23:30 Редактор: Анисия Иванова
Храстите край столично училище са се превърнали в обществена тоалетна

Отново от район "Люлин“ ни сигнализираха в платформата Helpbook.info за замърсени обществени площи:

"Моля, да се вземе под внимание почистване на обособената горичка пред бл. 213 от изсъхнали дървета и клони, както и от самоизрасналите храсталаци, особено до пътеката, която води към спирката на градски транспорт "90. СОУ", зад люляка, който е там има храсти, които са обособени на хралупа и вътре е пълно с боклуци, също така зад трафопоста на спирката - "90. СОУ", много е неприятно, прибирайки се вечер, когато е тъмно особено през зимата в 17:30, оттам да изскачат разни пияни, дрогирани или хора с болни мозъци и да плашат минаващите по пътеката.

Също така, тези храсти са се превърнали в обществена тоалетна, което също не е приятно за хората, все пак претендираме за европейска столица с европейски квартали. Надявам се да се направи нещо по гореизложените факти. Аз лично като съвестен гражданин почиствам въпросната горичка, плащам данък и такса смет“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК