Томислав Дончев и Плана за възстановяване – в предаването "Брюксел 1“ на 1 май

Разговора по темата проследете в ефира на Bulgaria ON AIR от 17:30 часа

29.04.2021 | 16:23 Редактор: Никола Симеонов
Томислав Дончев и Плана за възстановяване – в предаването

На 1 май, навръх Деня на труда и на международната работническа солидарност специален гост в предаването "Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR, от 17:30 часа, ще бъде вицепремиерът в оставка Томислав Дончев. Заедно с водещата Милена Милотинова, двамата ще коментират изпращането на Плана за възстановяване за съгласуване към Европейската комисия, според който България трябва да получи 12.5 млрд. лв. до 2026 г.

По време на участието си в студиото на предаването, Томислав Дончев ще коментира и сложната и нажежена политическа ситуация в страната към момента, очакванията, свързани с промените в Изборния кодекс, връщането на мандатите и трудността да се състави правителство.

Акцент във втората част на предаването "Брюксел 1“ ще бъде стартирането на туристическия сезон у нас. Гости по темата ще бъдат Константин Занков и Георги Николчев, които ще споделят дали вече има пристигнали туристи в България, какви са прогнозите от бранша за сезона. Във връзка с различните решения за разхлабване или стягане на мерките в отделните държави, специалистите ще коментират още как ще се отразят на туризма ограниченията и забавянето на общоевропейските сертификати за пътуване.

Тези и още актуални въпроси по най-горещите политически и икономически теми от страната – не пропускайте в предаването "Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR на 1 май, от 17:30 часа.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК