Топло е, а над столичен квартал се стеле дим от горене на боклуци

В Helpbook получихме сигнал за липсва на настилка и осветление в кв "Младост"

06.10.2020 | 17:33 Редактор: Анисия Иванова
Топло е, а над столичен квартал се стеле дим от горене на боклуци

Въпреки все още топлото време, недобросъвестни жители на София вече замърсяват въздуха като изгарят всякакви отпадъци за отопление. По този проблем получихме сигнал в платформата на Helpbook.info за сформирано гето в столичния квартал "Левски" Г, над което сутрин и вечер се стели гъст дим. Нашият потребител апелира за проверка от отговорните лица, тъй като въздухът още от сега е труден за дишане, а ситуацията със сигурност ще се влоши през зимните месеци.

Получихме сигнал за нередности в столичния квартал "Младост“. Ето какво пише в него:

"Около блок 153 и блоковете в съседство липсва пътна настилка и осветление. Вдига се ужасен прахоляк при сухо време, а при дъжд калта се разнася навсякъде, включително и по големите булеварди. Осветление липсва. За трудно подвижни хора, майки с колички, пешеходци и превозните средства преминаването е изключително затруднено. Кога се очаква елементарната инфраструктура, задължителна за един град - като пътна настилка, осветление и тротоари, да бъде направена“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК