fallback

След дъждовете - сигнали в HelpBook за разбити пътища в страната

Потребител алармира и за изсъхнали новопосадени дръвчета във Варна

17.06.2020 | 12:38 Автор: Анисия Иванова

След проливните дъждове през последните седмици получихме множество сигнали за разбити пътища от цялата страна в платформата на Helpbook.info.

Изпратиха ни снимки на разбита пътна настилка на улица в Провадия, в участъка пред Военния завод. Същата е в окаяно състояние и създава опасност от ПТП заради образувалите се траповете с дълбочина над 15 см. Молбата е за съдействие от общината за отстраняване на проблема.

На същата тема получихме сигнал от квартал Аспарухово във Варна за улица, която също е разбита. По нея има неравности, пропадания и кръпки. Липсват тротоари на доста места, а пред ул. "Искър“ №25 са се образували дупки още от преди месеци. Нашият потребител се надява, че сигналът ще бъде взет под внимание и ще бъдат взети мерки.

Отново от Варна получихме сигнал и за унищожена растителност: "Прави впечатление, че новопосадените дръвчета по новата част на бул. "Левски", особено до новото кръгово кръстовище с ул. "Девня", в огромната си част са изсъхнали. Какви действия се предприемат от Община Варна по този въпрос и предявени ли са към фирмата изпълнител условията за гаранция по изпълнението“, пита нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да дадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК  

fallback
Още от България
fallback