fallback

Истинските окупатори са в парламента, отсече Борисов

БСП, ДПС и Атака управляват при 70% неодобрение, смята лидерът на ГЕРБ.

13.11.2013 | 16:33

"Истинските окупатори са в парламента. Вътре депутатите от БСП, ДПС и Атака, които неестествено управляват при 70% неодобрение, са окупирали Народното събрание и са се барикадирали вече с плътни заграждения отвън", написа в своя профил в социалната мрежа  Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му днес в парламента се е видял "новия придатък на Тройната коалиция".

"Винаги съм бил на страната на полицаите, разбирам колко им е трудно, колко са уморени и изнервени заради продължителността на тези стачки, но ги умолявам да не се поддават и да бъдат внимателни с хората", призова бившият премиер.

По-рано днес Борисов обяви, че ГЕРБ организира в събота в 12 часа национален митинг в Пловдив с искане за оставка на кабинета. Той отхвърли всички твърдения, че вчера ГЕРБ умишлено са организирали метежи срещу парламента.  Подобни твърдения изказаха лидерите на ДПС и БСП по повод вчерашните сблъсъци на протестиращи с полицията.

"По никакъв начин не си приписваме това, което правят студентите, това което правят протестиращите. Манипулации и лъжи в тази посока изобщо не ги приемам", заяви лидерът на ГЕРБ.

Чуйте какво още каза той във видео файла.

fallback
Още от България
fallback