fallback

НАП започна нова проверка на имотите на Цветанов (видео)

Бившият директор на приходната агенция Красимир Стефанов заяви, че не е притеснен от инспекцията.

12.06.2013 | 17:55

Данъчни инспектори от Националната агенция за приходите започнаха проверка на имотното състояние на Цветан Цветанов. Бившият директор на приходната агенция и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов, който провери имотите на ексвътрешния министър през 2011 година, заяви че не се притеснява от резултатите.

„Не очаквам да излезе нещо ново. Но повторната проверката е висша форма на доверие. Като излязат резултатите, надявам се тогава да ги коментираме“, коментира Стефанов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше пестелив в коментарите си относно повдигнатото обвинение срещу заместника му в партията.

На въпрос какво мисли за намерението на прокуратурата да свали имунитета на лидера на БСП, Борисов заяви, че държавното обвинение не търси реванш спрямо когото и да било.

За пореден път лидерът на ГЕРБ обвини левицата, че не изпълнява предизборните си обещания.

„13 милиона струва референдумът за АЕЦ "Белене". Тогава ви казвах, че Станишев няма да подпише проекта "Белене", те лъжеха да си вдигат имиджа, и да си настройват електората“, подчерта Борисов. Той добави още, че е завел няколко дела за клевета срещу Волен Сидеров и Борислав Лаков. Убеден е, че ще ги спечели, а парите ще дари на дом за деца, лишени от родителски грижи.

Лидерът на ГЕРБ счита за неоснователни обвиненията, че е използвал неправомерно военно-транспортните хеликоптери и поясни, че поне 15 пъти е пътувал с тях, за да инспектира строителството на Дунав мост II, който официално ще бъде открит на 14 юни.

fallback
Още от България
fallback