fallback

Промени в движението заради концерта на Bon Jovi

Ще бъдат временно закрити местата в режим на платено паркиране в района на мероприятието.

02.05.2013 | 09:16

В София се въвежда организация на движението във връзка с концерта на Bon Jovi, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите обслужващи концерта от 00.00 часа днес до приключване на демонтажа и изнасянето на оборудването на 18 май северния паркинг, откъм езерото „Ариана”. От полунощ на 4 май до 24.00 часа на 15 май на южния паркинг, откъм метростанция стадион „Васил Левски” също ще бъде забранено паркирането и престоят. Забраните важат от днес до 18 май и за пешеходния мост между ул. „Ген. Гурко и Орлов мост .

От общината обясняват още, че организаторът на концерта е задължен да демонтира антипаркинг стълбчетата, които пречат и да ги възстанови за своя сметка след приключване на концерта.

От 17.00 до 24.00 часа на 14 май само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР, е възможно да бъде забранено влизането на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между Орлов мост и бул. „Драган Цанков”.

„Болкан Ентертеймънт Къмпани“ ЕООД е задължена да осигури и поставянето на необходимите временни пътни знаци указващи въведените забрани по указание на отдел “Пътна полиция”, да осигури от Столична дирекция на вътрешните работи постове за контрол и регулиране на движението.

Ще бъдат временно закрити местата в режим на платено паркиране.

fallback
Още от България
fallback