Борисов не желае да коментира оставката на Кокинов

Експремиерът смята, че го подслушват в собствената му тоалетна.

27.04.2013 | 18:11
Борисов не желае да коментира оставката на Кокинов

Бившият министър-председател Бойко Борисов отказа да коментира оставката на градския прокурор на София Николай Кокинов, който я подаде вчера около 17 часа след скандалните записи между него Борисов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

„Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа“, каза експремиерът. Той е забранил на колегите си да му говорят за информацията, която излиза в българските медии.

Борисов изказа мнението си, че го подслушват в собствената му тоалетна. Срещу никой друг лидер не се е появявало СРС - замислете се, добави той. „Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната ще ви е приятно ли? Защо тогава обществото допуска незаконен запис с тоалетните на хората“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той изрази мнение, че темата за флашки и подслушвания не интересува хората и че за разлика от опонентите на партията му той няма нужда да бъде отразяван.

Във връзка с протестите от последните месеци в страната Борисов каза "В Испания полицията би протестиращите като кучета, представяте ли си Цветанов да разпореди такова нещо"?