Благоевград посрещна Борисов с освиркване

"Ние сме партия на толерантния тон“, заяви бившият премиер.

24.04.2013 | 09:16
Благоевград посрещна Борисов с освиркване

С освирквания и викове "Мафия" беше посрещнат на площада в Благоевград бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС. В отговор той заяви от сцената, че политическите опоненти на партията могат само да кряскат.

 "Ние сме партия на толерантния тон. Нашите политически опоненти не се и готвят да управляват, те искат само да се говори и нищо да не се върши", каза още Борисов във вторник вечерта. Той определи, като лъжи твърденията на Станишев и Орешарски, че са похарчени държавните парите, а истината била, че сме една от четирите най-стабилни финансови държави.
 
Според Борисов, Станишев не иска да управлява. "Затова посочи едно мюре, каквото е Орешарски, евентуално ако случайно се направи правителство някакво, да има кой да обере след това калая", каза Борисов.

Той добави, че ГЕРБ иска когато спечели изборите, да съставим самостоятелно правителство, за да може партията да носи отговорност за управлението. Бившия премиер припомни, че благодарение на предишния кабинет са били усвоени 38% от европейските средства.

Борисов отказа да отговаря на въпроси за скандала с подслушването.