Симеонов: Министър от кабинета живее в недеклариран луксозен имот

НФСБ ще сезира Комисията за незаконно придобито имущество да започне разследване

11.04.2019 | 13:28 Редактор: Бойко Димитров
Симеонов: Министър от кабинета живее в недеклариран луксозен имот

Лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов продължава с разкритията около имотите на хора от властта. Срещу него също има подаден сигнал до прокуратурата за три имота.

Симеонов заяви в кулоарите на парламента, че един от министрите от кабинета на Бойко Борисов живее в луксозен имот, който обаче не е деклариран. Според слуховете става въпрос за министъра на туризма Николина Ангелкова.

Лидерът на НФСБ дори заяви, че неговата партия ще подаде сигнал до Комисията за незаконно придобито имущество, за да започне разследване на случая.

"Действащ министър с доста крупни имоти в София не живее там, а другаде. Този човек обитава много луксозно жилище, което обаче не е декларирано. За въпросния имот има дори публикации в медиите. Той се намира в един от най-престижните квартали на София, но въпреки това не е деклариран. Депутатите от НФСБ могат да сезират Комисията за незаконно придобито имущество, за да започне разследване защо този имот не е деклариран", заяви Валери Симеонов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК