Леден душ след горещата целувка: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния

Спортна комисия изслушва Пулев на 14 май, може да му забранят да се боксира в САЩ

29.03.2019 | 12:40 Редактор: Тодор Петров
Леден душ след горещата целувка: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния

Отнеха временно професионалния лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния. Причината е целувката му с репортерката Дженифър Равало - Джени Суши в ефир. 

Кобрата засега може да се състезава в други американски щати и други страни, но е задължен да се яви с обяснения пред комисията в Калифорния. Ако тя потвърди решението си, то лицензът му ще бъде отнет за цялата територия на Съединените щати.

Реакцията на спортната комисия на Калифорния идва, след като на пресконференция през изминалата нощ засегнатата репортерка и новонаетият ѝ адвокат поискаха санкция. 77-годишната Глория Олред се занимава от десетилетия с дела за сексуални посегателства и правата на жените. Тя е участвала в шумни процеси срещу редица звезди, обвинявани в сексуално насилие, сред които певеца Ар Кели и настоящия президент Доналд Тръмп. 

Равало отрече версията на Пулев, че двамата са приятели и заяви, че след целувката той дори си е позволил да опипа задните ѝ части. На 14 май Кубрат Пулев трябва да се яви за изслушване пред щатската спортна комисия в Калифорния. От нейното решение зависи дали лицензът му ще остане замразен и дали наказанието ще се разшири, за да обхване целите Съединени щати.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК