fallback

Тони Зетова и Радо Стойчев подкрепиха деца с аутизъм

Двамата се включиха в Мача на звездите от любителската лига

13.03.2019 | 14:50 Автор: Бойко Димитров

Бившият национален селекционер на представителния тим по волейбол Радостин Стойчев и бившия капитан на женския ни отбор Антонина Зетова се включиха в благотворителна кампания за подпомагане на детски селища за деца с аутизъм. Двамата взеха участие в Мача на звездите от любителската лига. 

"Тони не само, че е най-добрият ни състезател, който някога сме имали в женския волейбол, но също така е работила с някои от най-големите световни имена във волейбола. Тя ще даде на тези деца не само знание, но и много добър пример", каза Радо Стойчев.

Той коментира и световните квалификации, в които ще участва мъжкият ни национален отбор. Специалистът смята, че шансовете ни за класиране са доста добри.

В името на благородната кауза Антонина Зетова влезе в ролята на играещ треньор. Тя дари свой състезателен екип, който бе продаден на търг.

"Имам голямо желание да предам своя опит на децата. Волейболът за мен не е само спорт, а начин на живот. Поздравявам всички, които работят с тези деца", каза бившата състезателка.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 

fallback
Още от България
fallback