Бой, рязане на уши.... Изтезавана българка, жертва на трафик на хора, разплака Италия

24-годишната Стефания разказа ужасяващата си история на среща по повод Международния ден на жените

10.03.2019 | 13:15 Редактор: Василена Василева
Бой, рязане на уши.... Изтезавана българка, жертва на трафик на хора, разплака Италия

Българка, станала жертва на трафик на хора в Италия, с разтърсваща изповед за преживения ужас. 24-годишната ни сънародничка разказа историята си по време на среща с президента Серджо Матарела по повод Международния ден на жените.

Стефания пристига в Италия от България преди седем години. Тогава тя е едва на 17. Отива на Апенините след като приятели ѝ обещават работа. Оказва се обаче, че са я излъгали и момичето е попаднало в канал за трафик на хора и се налага да проституира. 

Българката разказа за преживения ужас на събитие по повод Международния ден на жените, организирано от президента Матарела. 

Младата жена не разкри лицето си, но не спести нито един ужасен детайл като брутално нарязани уши и разкъсана коса. 

"Имах дупки по тялото от ритници. Белези по лицето. Когато ме биеха, се надявах някой да види и да ме спаси. Като се видях, почувствах се грозна", разказва Стефания.

Тежката съдба на момичето просълзи мнозина от присъстващите в залата. Историята на сънародничката ни докосна и президента Серджо Матарела, който я поздрави за смелостта да се върне към този ужасен период.

В момента Стефания живее под закрила след като е спасена от католическа оргазниция, която се бори за по-строги закони за експлоатацията над жени.

Харесайте ни във Facebook TУК.