fallback

Полиграф част 1, 5 юли

05.07.2014 | 23:35

Гости и теми в Полиграф със Светла Петрова по България он ер на 5 юли 2014, част 1:

Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Димитър Главчев с прогноза как ще работи и ще работи ли изобщо парламентът - доколкото зависи от ГЕРБ - в оставащите до разпускането му дни.

 

Саша Безуханова, основател на MoveBG, бивш директор в HP за Централна и Източна Европа - какво може България и какво не?

Още щом се разбра, че тази есен  предстоят предсрочни избори и за кратко отново ще ни управлява служебен кабинет, започнаха спекулации кой би бил евентуалният служебен премиер, а сред имената в обръщение отново бе това на Саша Безуханова-известен и преуспял наш мениджър,която преди година загърби престижката си работа в Хюлет Пакард и се хвърли в политикатан о не по обичайному, създавайки  347-мата, а основавайки интернет-платформата ”България може” с идеята хора с общи ценности и доказан професионален капацитет да обсъждат и изготвят национални политики за най-важните обществени сектори и системи. Какво се качи на платформата през тази година, как то кореспондира с управлението на кабинета Орешарски и ще става ли г-жа Безуханова служебен премиер-отговорите от самата нея в следващите минути.

 

fallback
Още от Коментари
fallback