Пореден инцидент на "Графа" заради перките

Пострадалата е 72-годишната Невяна Малчева, бивш началник на кабинета на Стефан Данаилов

19.04.2019 | 19:12 Редактор: Зорница Костадинова
Пореден инцидент на

Поредна жертва на ремонта на столичната улица "Граф Игнатиев". Този път това е 72-годишната Невяна Малчева, бивш началник на кабинета на Стефан Данаилов, докато той е бил министър на културата. Жената е с контузия на лицето и крака, и фрактура на ръката.

Причината за поредния инцидент са отново ограничителите по улицата, придобили популярност като перки. 

"Тя е внимавала къде ходи, както ни посъветваха от Столична община, но самата перка я е порязала по крака. То това е предизвикало шока и от там всички останали прекатурвания и беди", сподели дъщерята на пострадалата - Росица. 

Служители в близките заведения са ѝ помогнали. Жената веднага е била откарана в "Пирогов", където лекарите установили счупвания на дясната китка и контузии на лицето и крака. 

"Тежко е състоянието ѝ, защото тя е и диабетик. Много трудно поема и обезболяващи. Не всичките могат, тя е на специален режим", допълни още Росица. 

Невяна е изписана от болницата, но след няколко дни пак трябва да иде до там, за да проверят лекарите състоянието ѝ. 

След редица негативни отзиви за ограничителите и няколко инцидента, Столичната община взе решение те да бъдат заменени с колчета. Експертите гласуваха за габърчета, а политическото ръководство - за колчета, т.е. пак се взима решение не от експертите, а от политическото ръководство. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК