Новата екранна двойка на Bulgaria ON AIR

И още: "Диагноза артист" и екскурзия до Мианмар

04.02.2019 | 12:56 Редактор: Димана Мирчева
Новата екранна двойка на Bulgaria ON AIR

Гергана Венкова и Златимир Йочев са новата екранна двойка в сутрешния блок на Bulgaria on air. Към харизматичния водещ на „България сутрин“ се присъедини един от най-подготвените политически репортери в страната. 
Преди да влезе в екипа на Bulgaria on air, Гергана Венкова трупа опит в редица новинарски медии у нас, а през 2013 година преминава стаж и в световния новинарски гигант CNN в Атланта.  Асен Манасиев се срещна с тази ранобудна Гери и направи едно „Фамилно България сутрин“ интервю. Вижте! 

Взрив от смях и сълзи ни очакват в музикалната комедия „Диагноза артист“ с участието на Георги Низамов, Христо Ламбрев и Десислава Моралес. Смешната трагикомедия е в студио 5 на НДК и Димана Мирчева засне за нас част от този разказ с неочакван край. 

В рубриката ни „Фамилна екскурзия“ решихме да ви отведем в Мианмар. Всъщност, тази страна е известна с предишното си име – Бирма. Името Бирма се превежда като изумруд. В държавата, която има 2500 годишна история, живее племе, в което жените нарочно удължават шията си. Племето се нарича падаунг и имат древна традиция жените да носят на шията си медни пръстени. Първият пръстен се поставя на момичетата на 5 годишна възраст и след това през целия им живот се добавят пръстени, докато не достигнат 9 кг. За тази чудна страна разказва Асен Манасиев.