"Нежно и бавно"...с Камелия Тодорова

И още: Фамилна екскурзия в Индия и семеен пътеводител "Стигнахме ли вече?"

21.01.2019 | 12:42 Редактор: Димана Мирчева

„Нежно и бавно“ се казва новата песен на примата на българския джаз Камелия Тодорова, която е наш гост днес и с удоволствие й казвамe здравей!

В нашата рубрика за фамилна екскурзия днес отиваме във втората по население страна в света – Индия. 117 обиколки на земята е само пътната мрежа на тази държава. Най-влажното място на земята е в Индия, а най-мръсният въздух на планетата е в Делхи. Индия консумира половината от произведеното по света уиски, изнася коса на стойност 415 милиона долара всяка година и е четвъртата най-опасна страна за журналистите. Но кой не обича индийска храна, индийски сериали, танци, песни, сари, къна, куркума и златни храмове. И Тадж Махал – символът на голямата любов и мечта на всяка жена да го види и храмовете на Кама Сутра, където отпадат всички задръжки. Да се насладим на пътуването...

Днес ще ви заведем на прекрасни места, ще ви разкажем къде се яде най-вкусно, къде да отседнете за нощувка и ще се съобразим както с бюджета ви, така и с удобствата и разнообразието, от които се нуждаете. Ще прекосим България, но ще отскачаме до Сърбия, Македония, Гърция и Румъния. Една книга, която ще държите в колата си и ще отваряте малко преди да тръгнете..."Стигнахме ли вече?"