Зашеметяващи модели в календар, вдъхновен от френското кино

И още: "Смях на сбогуване" и фамилна екскурзия до Доминикана

27.12.2018 | 14:59 Редактор: Димана Мирчева
Зашеметяващи модели в календар, вдъхновен от френското кино

Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представя новите лица като звездите на календара си за 2019 г. Зашеметяващите модели, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено BELLES NOUVELLES (НОВИТЕ КРАСИВИ), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол. Тук при мен е Ивет Григорова, собственик на модната агенция, на която с огромно удоволствие казвам добре дошла!

„Смях на сбогуване“ е комедия за истинското приятелство, за толерантността и радостта от живота. Героите преодоляват скръбта от загубата чрез смях, алкохол и малко сълзи и сякаш ни отправят послание: изживейте пълноценно всеки ваш ден, правете нещата, които винаги сте искали да правите, прегърнете живота – от вас зависи да го превърнете в чудесно приключение. Животът ни се дава веднъж, живейте го, не отлагайте, защото болест или неочаквана случка може внезапно да го прекрати. Проста истина, но може би си струва да си я припомняме по-често. Асен Манасиев се срещна с част от трупата на Сатиричния театър, вижте!

Дойде време и за нашата фамилна екскурзия. Идва Нова година и обикновено всеки иска да е на хубаво и топло място, и ако може да не струва много пари. Доминиканската република е една от най-привлекателните туристически дестинации в света, особено през зимното полугодие, когато голяма част от северното полукълбо е обхваната от сурова зима, а тук слънцето продължава да гали с топлите си лъчи. Местната природа е еталон за тропически рай. Освен традиционните за Карибско море бели плажове с прозрачни, спокойни коралови лагуни, тук ще откриете и високи планини, покрити с гъсти тропически гори. Добре развитата местна икономика придава на туристите усещане за сигурност и това прави островната страна дори още по-атрактивна. Асен Манасиев тръгна по дирите на този рай.