fallback

Кралете на винтидж културата отново в България!

В рубриката "Домашен любимец" - как да предпазим животните си от Дирофилария

12.05.2018 | 18:12 Автор: Димана Мирчева

Кралете на винтидж културата се завръщат в България. Ненадминатата ретро сензация Postmodern Jukebox на музиканта Скот Брадли идва за трети път в у нас в средата на месеца. Предишните им две гостувания бяха бурно аплодирани  от публиката. За явлението „Постмодерн джубокс“ и за винтидж културата Асен Манасиев разговора с един най-големите им фенове у нас Рубен Лазарев.

В рубриката "Домашен любимец" говорим за паразитното заболяване Дирофилария при кучета и котки. Причинителят е вид кръгъл червей, паразитиращ в сърцето и белодробните артерии. През годините в България болестта се е наблюдавала основно в различни ферми за служебни и породни кучета, намиращи се в близост до  местности с комари, които са основните разпространители. Каква е превенцията? Асен Манасиев разговаря с ветеринарния  лекар Николай Иванов.

Следват минутите за екскурзия. За пътуването като емоция Димана Мирчева разговаря с една от най-популярните туристически блогърки у нас - Цвети. 

Как да постигнем повече хармония у дома и работното място и как да не пренасяме проблемите  от работата вкъщи и от дома – в офиса? В студиото на "Фамилно" гостува психологът Еленко Ангелов.

fallback
fallback