fallback

Милена Славова. Рокът като една любовна история

Тези и още интересни теми в предаването ДНЕС в събота

12.09.2016 | 14:41 Автор: Валерия Петрова

Милена Славова е синоним на рока - бунтарка, новаторка и боец. С нея навлизаме в музикалната територия на истинския рок. Милена разказва за детството си, за кариерата си като модел, за групата "Ревю" и още много. По телефона я поздравява един друг човек, отдаден на рока - Буги Барабата.

"Заминах за Англия, защото постигнах всичко, което исках в България.", споделя Милена и ни разкрива още тайни за живота на Острова, за английския си съпруг Робърт и песента "Истина". Следващата изненада за Милена е от актьора и кинопродуцент Красимир Дамянов, който още е на Острова.

"Все по- трудно е за младите изпълнители да пробият", мисли Милена. Предстои и последната изненада за Милена - в студиото влиза неин приятел, с когото се опитват да държат рока жив в сърцата на хората . Васил Громков е ъндърграунд поет, музикант, диджей, журналист, актьор, сценарист, радио и тв-водещ. 

Вторият гост в предаването е чаровната водеща на "Днес" през делничните дни - Ина Живова. Тя обича да готви, да спортува, да чете, но преди всичко - обича да дарява зрителите с енергия и позитивни мисли. Усмихнатото момиче ви събужда всяка сутрин от ефира на Bulgaria ON AIR. Ина разкзва  за новия сезон и предстоящите изненади, за новите роли и блога си. "Искам да направя постановка по книгата си", разкрива ни тя. 

 

fallback
fallback